Selecteer een pagina

Wat ben je mooi.
Het verlangen naar verse plukbloemen wordt steeds groter. Gelukkig kunnen deze droogbloemen een fleurig lichtpuntje betekenen op donkere winterdagen.

Waar staan jouw droogbloemen te pronken? 🥰
He jij daar! Ben jij fan? Ben je zelfs grote fan? Deel @_.madelie._ dan met jouw netwerk, vertel erbij waarom jij fan bent en waarom jouw netwerk ook fan moet worden! Als ik 2000 volgers haal voor het eind van 2022 dan film ik mijn vreugdesprongetje in de geheime tuin en deel ik de locatie ! 😚

GoGoGo!
Save the Date | @_.madelie._ komt langs op de kersthappening van @maisonfleuriebrugge op 26 en 27 november !

We ontvangen jullie met een sprankelend standje vol bio droogbloemen, nieuwe (plantbare) plukbonnen om te dromen over volgende zomer en kleurrijke vrouwvaasjes van @voaze_ ! 

Wat nog meer? De nieuwsgieren onder jullie mogen één vraag stellen over de nieuwe locatie in de geheime tuin te Sint-Andries! 🤭

Tot dan! ✨
Stiekem ben ik heel heel heel erg leuke plannen aan het smeden voor volgend seizoen. 

Willen jullie een tipje van de bloemensluier??! 😱👀💥🌸
Ik verhuis en zoek daarom een vervanger; iemand die zijn/haar groene vingers loslaat op de serre in het Guislain en verbindt met de bewoners van de PVT.

We zoeken naar iemand die:
- groene vingers heeft en weet hoe hij/zij een serre van 6 x 3 fris en fruitig maakt.
- geïnteresseerd is in de werking van de PVT en in het leven van de nieuwsgierige bewoners daarrond.
- continuïteit kan bieden en zorg draagt voor het beschikbare materiaal.
- verantwoordelijkheid neemt voor jouw gekweekt plantgoed.
- actief verbindt met de bewoners en het personeel van de PVT.

Voor een impressie van de sociale sfeer en groene gezelligheid kan je een kijkje nemen naar de portretvideo (link in bio) of kan je scrollen door het verhaal op Instagram met titel 't Guislain. 

De serre komt vrij vanaf de zomer 2023. Ben je helemaal enthousiast ? Stuur dan een mailtje met jouw motivatie naar delphine@madelie.be
Hi daar!

Ik ben Delphine, biologische bloemboerin en ik ben de toekomstpuzzel aan het leggen van @_.madelie._, de zelfpluk bloemenweide in Varsenare (bij Brugge).

Bij Madelie kweken we biologische bloemen zodat jij tijdens de bloemrijke maanden 24/7 vol hartenlust kan plukken op jouw ritme.

We weten graag wat meer over onze (potentiële) klanten om zo goed mogelijk op jullie noden in te spelen en zo van Madelie een duurzaam bloemrijk project te maken.

Draag jij graag jouw steentje bij? Vul dan zeker de enquête in (link in bio) en maak bovendien kans op een plukbon ter waarde van 50 euro!

De enquête duurt ongeveer 2 minuten. Stuur deze gerust ook door! 

Fleurige en dankbare groeten,
Delphine, jouw bloemboerin.
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Pin It on Pinterest